perjantai 20. helmikuuta 2015

Mennyt viikko

Hola !

Viikko rullaa ihan normaalisti eteenpäin ja edessä ois vielä kaksi työpäivää. Elikkä voiton puolella ollaan !
Sen kummempia suunitelmia täksi viikoksi ei ole muuta kuin ehkä käydä ettimässä uudet klengät, ehkä luistelemassa ja yrittää saada thedyksi koulutehtäviä. Kumma juttu, kun aivan muistaa olevansa lomalla ja sitten sähkjöpostissa karu totuus iskee vasten kasvoja.
Täysin ongelmitta ei tämäkään viikko oo mennyt, sillä ratikat ei tänä aamuna kulkenukkaan. Tuli hännän alla töihin vähän ihmeissään, että mitä on tapahtunut. KUn pääsin töihin niin ennekuin sanoinkaan mitään sain hyväksiä nyökkäyksiä. Ilmeisesti eilen kahden ratikkakuskin päälle oli käyty ja siksi tänään ratikat eivät kulje ollenkaan. Toivotaan, että huomenna tilanne ois normaalisoitunut niin pääsisi kulkemaan kaupunkiin ongelmitta. Onneks täällä alkaa olla jo aika lämpimät kelit niin eipä paljoa haitannut kävellä töistä kotiin.

Maanantaina tosiaan käytiin sille Atlantin rannalla. Sattumoisin St. Gillesissä, kaupungissa jonne siis matkattiin, kaikki kaupat oli kiinni maanantaisin. Vettä sato kokoajan ja syömistähän se päivä oli, mutta ei haittaa yhtään, että lähdettiin käymään. Kesäisin tuo paikka on varmastikkin jonkinlainen turistikohde ja haluan kyllä itsekkin lähteä käymään tuola vielä uudestaan joku kesä.

Puoliväli häämöttää perjantaina. Viimeiselle kolmelle viikolle on niin paljon mukavaa ohjelmaa, että en malta odottaa! Kaksi kaveria tulee meidän luoks 6 päiväks ja heti niitten perään Äiti ja Hanna-täti tulee pariks yöks Nantesiin. Sitten kun ne täältä lähtee olisi tarkotus tehdä Pariisin pikku reissu. Eli en malta odottaa !

Nyt saatte randomi pläjäyksen kuvi kuluneelta viikolta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti