keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Nantes Camping

Tämä camping alue missä asutaan nyt nämä 7 viikkoa on Nantesin keskusta noin. 3-4 kilometrin päässä, mutta aivan porttien vieressä on ratikkapysäkki josta lähtee linja 2. ja sillä pääsee lähes kaikkialle minne päästä pitää. Ratikoita kulkee täältä tosi tiuhaan eli liikkuminen on ihanan vaivatonta ja päästäänki sillä molempien työpaikoille.
Tässä tien toisella puolella on se mun aikasemmin mainitsema uimahalli/jäähalli ja camping alueen vieressä menee pikku joki, jonka  varrella on tosi ihana lenkkipolku! Ollaan Saran kanssa käyty sekin jopa testaamassa ja oli kyllä tervettä vaihtelua päästä 'hälinästä' vähän edes 'luonnon keskelle'. Lenkkipolkua reunustaa siis metsä, muutama nurmiaukio ja leikkikenttä. Se seuraa kokoajan joen vartta, välillä hiekkatien muodossa ja välillä asfaltin.

Campping alueella on ravintola, info-piste ja mahdollisuus pestäpyykkiä.
Info-pisteellä työskentelee ihana nainen, joka osaa englantia ja onkin aika monen asian kanssa meitä neuvonut täällä.

Meillähän on varmaankin tämän alueen halvimpaan hintaluokkaan kuuluva mökki, sillä näitten kopperoitten lisäks täällä on tosi kivoja mökkejä joissa taitaa mahtua jopa ihan olemaan. No ei. On tämä ihan sopiva, välillä ehkä vähän turhan ahas kun kaks tyttöä täällä kuitenkin asuu. Meikit, kattilat ja vaatteet kaikki sulalla sovussa keittiössä. Lämmin on ainakin, sillä pattereissa tuntuu olevan vain kaksi vaihtoehtoa; jäädy tai läkähdy.



1. Meidän bunkkerille menevä tie 2. Alueen ravintola, jossa ei tosin olla vielä käyty. 3. Siinä se nyt on, mökki numero 65. 4. Info rakennus

                                                                      uima- ja jäähalli



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti