sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Sunny sunday

Tänä aamuna sai nukkua pitkään, kahvi oli keitettty kun heräsin ,ja ruokaakin on jääkaapissa. Nyt hengaillaan meidän uudet paavopesusieni yökkärit päällä. Tää setti on paras ostos hetkeen. Taitaa olla ensimmäinen aamu pikku kopperossamme kun valtakunnassa on niin sanotusti kaikki hyvin. Ehkäpä se arki on nyt saapumassa?

Tällä viikolla meillä oli pieni sähkökatkos. Tai niin me luultiin. Mentiin sitten nukkumaan ilman sähköjä ja odoteltiin jospa ne nyt tulis takas. Aamulla herättiin jääkylmästä mökistä, ilman sähköjä. Muilla näytti olevan sähköt, joten maailma näytti taas todennäköisyys laskelmansa, jsut meidän mökistä oli palanu sulake. Onneks se aamu on ohi. Eii ollut kovin kiva.

Me käytiin myös syömässä ravintolassa jossa sara on työssäoppimassa.
La Poissonnerissa syötiin 29 euron menu joka oli kyllä tosi hyvä.
Alkupalaksi risottoa parmesaanijuustolla, chorizolla ja vähän kalaa. Olin tässä vaiheessa jo ihan sopivan täynnä. Pää ruuaksi oli jänistä, sen maksaa, selleripyrettä, shamppanjakastiketta ja jotain pähkinä-perunapalloja. En ihan käsittänyt mitä tarjoilija selitti. Tää oli tosi hyvää ja oli siistiä syödä jänistä ensimmäistä kertaa.
Menun kruunasi jälkiruoka jossa oli, pieni vehnäkakku, vanilijamoussea, nougatjäätelöä, kinuskia ja marinoitua päärynää. Oltiin niin täynnä, että tiesi kyllä syöneensä koko rahan edestä. Sitten näitten varsinaisten ruokalajien lisäksi tarjoiluun kuulu pieni startti makupala, kukkakaalipyrettä, tottakai sitä ihanaa tuoretta leipää ja viimeiseksi pienent makupalat pannukakusta ja kuivakakusta. Ja nää makupalat tuli varsinaisen jälkiruuan jälkeen, hyvä kun pystyi edes syömään noita. Oltiin niin täynnä. Vielä kun maksettiin laskua, antoi tarjoilia meille toffeeta. Niitä ei pystytty edes syödä.

Eilen käytiin taas luistelemassa ja juomassa yhdet läheisessä baarissa. Baarin nimi oli Rock bar, eikä se jäänyt vaan nimeen. Sisällä porukka oli röllimetsän asukkaiden ja Lordin jäsenten sekoitus. Siellä oli kaksi pikku tyttö aika pihalla kyllä :D hah.
Päädyttiin tänään kans sattumalta Nantesin linnaan ja katetdraaliin, mutta niistä en kuvia saa tähän väliin. Kestää niin tuhottoman kauvan siirtää kuvia !

Kauniita unia, mä nautin huomenna vielä vapaapäivästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti