torstai 12. helmikuuta 2015

Tour Bretagne

Viime viikolla käytiin näköalatornissa jossa oli 32. kerroksessa baari. Baarista sai onneks muutaki kun alkoholia ja joinkin elämäni parhaimman kaakaon. Täällä on niin mukava juoda jotakin lämmintä kun tuo ilma on niin hämäävä. Aurinko paistaa ja on lämmin, sitten seuraavassa hetkessä kun aurinko on pilvessä nii tuule ja kylmyys iskee luihin ja ytimiin. Näitten seikkojen ja muutaman sähköttömän hetken johdosta oonkin nyt sairaana. Eihän meillä kuumemittaria oo mutta olosta päätellen voisin veikata, että ainakin se 38 stetta kuumetta. Kurkku ja korvatkin on sen verran hellänä, että hurraa.  Just nyt. No ei auta, pakko parannella itteänsä enne maanantain reissua St. Gillesiin.
Pakko malttaa olla hetki rauhassa, että kohta ois paremmassa kuosissa ja pystyy ottaa nää pari rötväys päivää takas ! Baari oli sisustettu hauskasti lintu tyyliin. Tiski oli joutsenen tai jonkin vastaavan vartalo ja kaula jatkui koko baari ymäpäri. Pöýdät ja tuolit oli munia, niin söpöjä. Voisin milloin vaan viedä tuolta yhen pöydän kämpille Kokkolaan.
 Ja näköala oli koko kaupunkiin upea. Täytyy käydä tuolla seuraavaksi illalla niin näkisi kaupungin valot pimeässä. Kaupunki näytti kyllä järkyttävän isolta kun sen näki oikeasti koko komeudessaan. Tuli vielä enemmän olo, että nyt ei olla Kokkolassa enää. Jostain syystä mulla ei oo yhtään olo, että olisin Ranskassa. Sen tajuaa varmasti vasta sitten kun on Helsinki-Vantaalla tulossa kotiin.
Ollaan käyty myös katerdraalissa, Nantesin linnassa ja jossakin kiinalaisessa puistossa, joka sijaitsi saaressa keskellä kaupunkia. Pitää ottaa selvää ystävältämme Googlelta, että mikäköhän paikka se oikeen oli. Eksytään joka päivä tyyliin maidon haku reissulla pariin siistiin paikkaan ja yleensä nuo pienet kauppa reissut venyy 6 tunnin pätkiksi joilla menee rahaa enemmän kuin laki sallii. No ompahan kotiin viemistä. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti